fbpx

Hvad folk siger om TJ Hypnose

“Kommunikation, Kvalitet, Professionalisme

Online session. Slet ingen bekymring, nemt og let at komme online. Sød og meget behagelig samtale inden. Dygtig og professionel. Hun får en til at føle sig tryg. Kan kun anbefale TJ Hypnose. 5 Store stjerner herfra.”

Susanne gade pedersen

Jeg vil gerne anbefale TJ hypnose, tror ikke du finder mere hjertevarmt mennesker end Tanja ❤️ hun lytter og er der hele vejen igennem dit forløb 🙏🏻 jeg var ikke kommet så langt som jeg er i dag uden Tanja’s hjælp! Så helt klart 5 ud af 5 stjerne ⭐️

maria birk nielsen

“Jeg vil gerne anbefale TJ Hypnose, hun er et hjertevarmt menneske som var hurtig og dygtig til at spore sig ind på mine udfordringer. Jeg følte mig i meget trygge rammer og forstået og hypnosen hjalp mig så 5 stjerner herfra”

conni lind ditlevsen

“Jeg vil helt oprigtigt gerne anbefale TJ Hypnose, til alle der overvejer hypnose. Hun er fantastisk til sit arbejde og sørger for at man er i trygge rammer! Varmeste anbefaling her fra ✨”

mia fonseca

“Jeg vil helt klart anbefalede TJ Hypnose🌸. Da jeg i en stresset tid havde glemt min indre Power som hun kunne finde frem igen 💪.Hun var så sød, lyttende, forstående og så omsorgsfuld 🌸.”

henriette sørensen

“Jeg vil anbefale TJ Hypnose, fordi hun var en god lytter, og virkelig arbejdede sig dybt ind i en med sin hypnose. Hun vidste lige, hvad hun skulle gøre. Jeg vil meget gerne anbefale TJ Hypnose, hvis du lider af fobier, eller har noget du tumler med. Dejligt intimt behandlings lokale.”

jacob jørgensen