fbpx

Fødselsdepressions forløb

Hvad?

Du får et personligt skræddersyet forløb, som inkluderer 3 sessioner

Unikt forløb, som tager udgangspunkt i dine behov

Jeg vil støtte dig igennem hele forløbet

FØDSELSDEPRESSION FORLØB er designet til dig, som er gravid eller har fået et barn i det sidste år. Fødselsdepression kan starte allerede i graviditeten, hvor angsten for den kommende fødsel og utryghed omkring den nye situation kan trigge et traume.  Fødsel kan også opleves traumatisk for flere forældre, og nogle gange kan denne oplevelse overskygge alt andet. Så mærker du skam, skyld og RIGTIG DÅRLIG samvittighed.  Det kan ændres via hypnose ved at genetablere følelsen af glæde og tryghed i den nye situation.

FØDSELSDEPRESSION FORLØB er egnet til både kvinder og mænd. For lad os være ærlige, fødselsdepression kan også ramme mænd. Mænd reagerer oftest med aggressivitet, vrede, irritabilitet. Dette er heller ikke sundt for far-barn tilknytning. Derfor oplever mange mænd en lettelse over, at vejen ud af det ligger hos dem selv.

FØDSELSDEPRESSION FORLØB inkluderer 3 sessioner af 90 minutter med mig i klinikken i Randers.

Hvordan?

Hvis du er klar til forandring, så skal du helt sikkert på mit FØDSELSDEPRESSION FORLØB.

Inden du vælger at invistere i dit mentale helbred, vil jeg anbefale dig at bestille en gratis før-samtale med mig i klinikken eller telefonisk. Samtalen varer ca. 20 minutter, og her kan vi lære hinanden lidt at kende. Og du kan mærke om dette er noget for dig. Her snakker vi også om, hvordan vi vil samarbejde fremover.

Pris?

Køb møbler online | Find alt til boligen på JYSK.dk

FØDSELSDEPRESSION FORLØB (inkl.3 sessioner i Randers eller ONLINE) koster 2.750,- kr.

(Normal pris for 3 sessioner er 3.300,- kr. Dvs. du sparer hele 550,- kr)