fbpx

Forløb

  • Du får et personligt skræddersyet forløb, som inkluderer 3 sessioner
  • Unikt forløb, som tager udgangspunkt i dine behov
  • Jeg vil støtte dig igennem hele forløbet

Som menneske og hypnoterapeut brænder jeg for at hjælpe dem, der befinder sig i en svær livssituation.  Livet byder os lidt af hvert. Det er livets vilkår. De fleste livssituationer kan afklares/afhjælpes hurtigt. For når vi opnår roen i vores nervesystem via hypnose, starter der en kædereaktion, og mange blokeringer og overbevisninger løser sig nemt.

MEN hypnose er ikke et mirakel (dog vil jeg påstå, at det er meget tæt på). Og de livssituationer, som omhandler de store traumer og de meget intense følelser, som angst og depression, kan kræve en længere arbejdsproces. Dels fordi vores krop nogle gange har brug for ”at lære at slappe af og give slip”.

Og dels fordi, når vi arbejder med de store følelsesmæssige mønstre, dukker der ofte noget mere op, når det ene kapitel lukkes. Du kan forestille dig selv, som en bog. Nogle gange giver det mening, bare at læse et kapitel for at forstå bogens budskab. Andre gange skal vi læse flere kapitler, for at forstå det.

Fri for angst, stress og depression?

Netop derfor har jeg skabt flere forløb, der tager dig nænsomt igennem dit problem. Du kan altid bestille en GRATIS før-samtale, hvor vi to kan lære hinanden og kende. Og hvor vi kan afklare hvilket forløb passer dig bedst og hvilke teknikker, jeg skal anvende i din behandling.

Et forløb inkluderer 3 fulde sessioner af 1,5 time hver Online eller i Randers. Normal pris for 3 sessioner er 3300 kr. Men ved at komme ind på mit forløb får du det samme for kun 2750 kr.

Angst og Stress forløb

Er skabt til dig, der har haft angst eller stress i længere tid.

Fødselsdepression forløb

Er designet til dig, som er gravid eller har fået et barn i det sidste år.

Selvværd forløb

Er skabt til dig, der er oftest fokuseret på sine negative sider og identificerer sig med dem.

Hvad siger andre om TJ Hypnose? Læs om det lige her.