fbpx

Din tillid er det vigtigste for mig.

Jeg har stor respekt over for din tid, dine ønsker og din økonomi. Der skal resultater på bordet, når du betaler med din tid og dine penge. Det har jeg fuld forståelse for!

Gratis afdækkende samtale

Derfor er det en mulighed hos TJ Hypnose at få en gratis afklarende samtale før , du starter på et forløb hos mig.

Samtalen af 20 minutter foregår enten i klinikken i Randers eller pr telefon. Formålet med denne samtale er at se om, vi to er et match til et videresamarbejde. Jeg lytter til dine ønsker og mål. Og derefter kan jeg fortælle dig, hvordan hypnose hjælper dig med at nå det.

Efterfølgende kan du melde dig til et af mine forløb. Ved at vælge det, sparer du en del penge, som du kan bruge til forkælelse af dig selv og dine kære.

Hvis du ønsker en telefonisk samtale noterer dette venligst i “Kommentar feltet” under booking.