fbpx

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

Hypnose er en naturlig tilstand, du befinder dig i mange gange i løbet af en dag. En tilstand, hvor du er helt afslappet, men samtidig skarp bevidst om omverden.

Hypnose bliver tit forvekslet med søvn. Ved hypnoterapi sover du IKKE og er ALTID fuld bevidst og er til stede, mens din hjerne udfører mental oprydning. Du har sikkert oplevet tilstanden ved lange køreture, ved meditation eller yoga, ved at lave noget der giver dig ro: madlavning, maling, hækling osv. Ved hypnoterapi har DU altid kontrol over situationen.

Min opgave, som din hypnoterapeut, er at navigere dig i den rigtige retning. Det er dig, der styrer situationen og mig, der viser dig alle mulighederne.

De mest stillede spørgsmål: Tryk og læs

Hvordan foregår en session?

Alle sessioner er unikke, for jeg ser dig som et enkelstående menneske med sin særlige historie.

Sessionen vil altid starte med en samtale, hvor vi sammen vil definere din drøm, altså det du vil opnå. Det kan være at slippe angsten og finde ro i de svære situationer eller opnå mere positive handelsmønstre (evt. kvit cigaretter eller sukker). Du vil efterfølgende blive guidet til en mild trancetilstand, hvor vi kan arbejde med din underbevidsthed. Alt foregår mens du er i fuld kontrol. Der er ingen berøring under en hypnoterapi session. Når det ønskede resultat er opnået vil jeg blidt tælle dig ud af hypnose.

Har du bestilt en online session, vil denne foregå på den samme måde blot via din pc, tablet eller mobil telefon. Læs mere om online sessioner her.

Alle oplever efter hypnosen en følelse af lettelse og dybt afslappelse. Du kan efterfølgende fortsætte din dag med alle de muligheder, du turde at drømme om.

Sessionen er altid et samarbejde mellem DIG og MIG. Og der må ikke være andre til stede, da det vil være en forstyrrende faktor i terapien.

Ud fra personlig præferencer arbejder jeg kun med voksne fra 15 år.

Jeg arbejder ikke med personer med skizofreni og personer under påvirkning af alkohol og/eller narkotika.

Hvorfor vælge TJ Hypnose?

Ingen tvivl om, at hypnose virker perfekt på alle og alle kan hypnotiseres. Hypnose er et redskab, der kan forandre dit liv. Derfor skal dette redskab betjenes af en professionel.

Jeg er en professionel hypnoterapeut i moderne forstand. Jeg er uddannet i den meste anerkendte hypnose skole The Hypno Academy. Og jeg er så lykkelig over at være uddannet og eksamineret af Lasse Kvist. Lasse Kvist er en de allerbedste i sit felt, og er kendt bl.a. fra ”Danmark har Talent” og Hjernehviskerne.

Jeg anvender kun anerkendte og evedensbaserede teknikker med positiv revurdering, der er din garanti for succes og sikkerhed. Her er der INGEN papiroplæsning og manuskripter. Det drejer sig om DIG og din enkeltstående situation.

Hvad koster det?

Det koster 1300 kr. for én session, og betales online med det samme ved tidsbestilling.

Der er mulighed for at bestille en gratis før-samtale ved opstart på een af forløb. Et forløb består af 3 fulde sessioner til en mere fabelagtig pris. Du sparer nemlig 450 kr.

Hvilke problemstillinger skal der være for at få hypnose?

Hvorfor føler du dig ensom, bange, bekymret, ængstelig, generet… ja, du kan selv fortsætte listen. Hvorfor er glæde, ro, succes og accept af dig, som den perfekte helhed, så lang væk?

I 99 % af tilfælde må jeg skuffe dig og fortælle, at du kender vedkommende, der stopper dig i at finde fred indeni og ude i verden. Det er DIG SELV. Alle de begrænsninger til at opnå dine drømme kommer helt og aldeles fra dig selv, fra dit hoved/din fornuft/din overbevidsthed kald det, hvad der giver dig mening.

Alle dine begrænsninger kan blive til styrker og muligheder. Lad mig hjælpe dig med at skabe balance mellem dine drømme og dine begrænsninger. Lad mig vise dig dit sande jeg med alt det potentiale, du gemmer for dig selv og omverden. TJ Hypnose støtter dig både i din personlige udvikling og i behandling af eksisterende problematikker.

Jeg arbejder med følgende problemstillinger:

  • Nervøse tilstande
  • Adfærdsregulering
  • Bekymringer
  • Smertelindring
  • Mental fødselsforberedelse og fødselsdepression
  • Mental performance

Læs mere om de problemstillinger jeg arbejder med