fbpx

Nysgerrig, perfektionistisk og omsorgsfuld. Med disse tre ord ville jeg beskrive mig selv bedst.

Mit navn er Tanja Jensen, og jeg er indehaver af TJ Hypnose.

Nysgerrig

  • Jeg er nysgerrig på livet, på mennesker omkring mig og relationer imellem dem. Nysgerrig på at udvikle mig hele tiden, bliver ved med at gå fremad selvom vejen kan være svær. Nysgerrig på min egen og andres folks indre verden.

Perfektionistisk

  • Det vil udtrykke sig i, at jeg vil bruge alt min viden for at hjælp dig igennem din krise. Jeg brænder for kvalitet og resultater.

Omsorgsfuld

  • Jeg er ikke bange for at dele ud af min varme. Jo flere, der kan varme sig der, desto lykkeligere bliver jeg! Du vil kunne mærke det med det samme. Din tillid vil jeg knokle for. Og din tryghed er den vigtigste faktor i vores samarbejde.

Jeg kender livet fra mange sider, ligesom du garanteret gør. Søgen efter svar og ro har altid forfulgt mig.

Jeg har selv haft angst siden jeg var barn. Min angst er blevet min ven nu, men sådan har det ikke altid været. Selvom vi er venner nu, bliver vi tit uenige. Så jeg FORSTÅR dig, hvis du siger: ”Jeg er angst.”

Jeg er en lykkelig mor til de 2 dejligste børn. Men sådan har det heller ikke været hele tiden. Jeg var ramt af fødselsdepression ikke 1 gang, men 2. Så jeg VED, hvor meget skam og skyld ”en lykkelig tid” kan bringe. Og jeg KENDER vejen ud af det.

Jeg har 10 års erfaring fra den danske sundhedssektor. I 2011 blev jeg uddannet Bioanalytiker fra University College i Aarhus. En uddannelse, som har givet mig enorm forståelse og kendskab til menneskets anatomi og fysiologi. Den daglige gang på sygehuset har beriget mig med indsigt i så mange menneskets livssituationer.

I 2020 blev jeg færdig med Hypnoterapeut uddannelse fra the Hypno Academy, som er Danmarks bedst certificerede akademi. Jeg er certificeret gennem International Association of Advanced Hypnotherapists (ISAHt). Dette er din garanti for professionalisme og kvalitet. Min værktøjskasse er fuldt af de mest anerkendte teknikker og metoder, og jeg holder mig altid ajour med udvikling og forskning af moderne hypnose.

Ved siden af mit virke som hypnoterapeut, arbejder jeg også som Show og Scene hypnotisør. Jeg er iSAHt certificeret Show og Scene Hypnotisør. Her er det min legeplads , hvor jeg kan bygge bro mellem alvor og sjov, komik og fakta, virkelighed og illusion. Min fascination af hjernens mysterium bliver virkelig udfoldet i mine shows og foredrag.

“Når man bliver ved med at gå, så går det nok.”

— Søren Kierkegaard