fbpx

Online session

Udnyt tiden bedst muligt

Hurtigt, nemt, effektivt

Online hypnoterapi er en fantastisk løsning:

  • Du får lige så effektiv hypnose hjemme ved dig selv
  • Du vil opleve en kæmpe forandring
  • Der er ingen bivirkninger eller ubehag

Hvordan?

Når du har tid behøver du derfor ikke møde op på min adresse, men i stedet skal du klikke ind på https://whereby.com/tanja-jensen i din webbrowser. Du skal først besøge mit online rum, når vi har vores aftale. Så sidder jeg klar.

Hvordan?

Når du har tid behøver du derfor ikke møde op på min adresse, men i stedet skal du klikke ind på https://whereby.com/tanja-jensen i din webbrowser. Du skal først besøge mit online rum, når vi har vores aftale. Så sidder jeg klar.

Hvorfor?

Der er mange fordele ved at foretage sessioner online:

  • Ingen risiko for smitte
  • Ingen transport tid og transport omkostninger
  • Du vil hele tiden befinde dig et trygt sted, hvor du kan slappe af
Forberedelse

Hypnose er lige så effektiv online, som ved et fysisk fremmøde. Faktisk viser de nyeste undersøgelser, at der ses en lille højre succesrate ved online konsultationer, især for de svært angst ramte klienter.

TJ Hypnose har gjort det nemt for dig. Du behøver ikke at være et teknisk geni for at anvende online sessioner. Du skal ikke downloade noget, blot trykke på et tilsendt link på det tidspunkt, der er aftalt. Enkelt og nemt.

Sådan gør du:

Ved sessionens opstart skal du sætte dig eller lægge dig et behageligt sted. En seng, en sofa eller en lænestol vil passe perfekt til formålet. Du skal sørge for at dit kamera er fastgjort og peger på dit ansigt, så jeg får mulighed for at aflæse dit kropsprog. Du skal være sikker på, at du de næste 75 minutter ikke vil blive forstyrret af din mobil telefon, din familie, dit kæledyr eller andre. Jeg vil anbefale dig at bruge et headset med mikrofon. En stabil internet forbindelse er en nødvendig faktor.

Hvor mange gange?

Online hypnoterapi er i princippet lige præcis det samme, som du også ville have oplevet i klinikken.

Har du et mål med at håndtere din angst, stress eller depression vil min anbefaling være at investere i et forløb på 3 gange. Dette kan købes til 3450 kr. (besparelse på 450 kr.) For at købe et forløb hos TJ Hypnose kontakt mig her.

Har du til gengæld en enkel problematik ( højdeskræk, flyveskræk el.lign.) vil en enkel session være nok til at afhjælpe dig. Denne koster 1300 kr. for op til 120 minutter uafhængig om det er online eller ved fysisk fremmøde. Og denne kan bestilles her.