fbpx

Problemstillinger

Har du en drøm? Rygestop, vægttab, ro i kroppen og sindet. Læs herunder, hvad jeg kan hjælpe netop dig med.

Nervøse tilstande? Angst.

Nervøse tilstande dækker alt fra nervøsitet, bekymringer, angst, fobier til OCD, panikanfald og stressreaktion. Alle disse tilstande gør din krop og sind klar til enten at flygte eller at kæmpe.

Desværre kan du ikke flygte fra dig selv. Og det er heller ikke så sjovt at kæmpe med sig selv.

Stop med at flygte og kæmpe! Lad mig vise dig de ressourcer, du gemmer i dig.

Så har du eksamensangst, helbredsangst? Er du bange for edderkopper, for at flyve, for at sige til og fra? Vil du opnå ro og selvtillid?

Jamen, tillykke! Du er et skridt nærmere til dit drømme jeg.

Resten af vejen vil jeg elske at vise dig hos TJ Hypnose.

Adfærdsregulering? Rygestop og vægttab.

Går du med et stort ønske om at ændre dit adfærds mønster, så er hypnoterapi den rette vej at lede. Vægttab og rygestop kan være uopnåelige drømme før din underbevidsthed har accepteret og forenet sig med tanken.

Lad os tale direkte til din underbevidsthed og vise den, hvor fantastisk DU vil have det, når drømmen bliver til virkeligheden.

Bekymringer? Stress.

Det 21. århundrede bliver kaldt bekymringernes tid. Vi bliver alle sammen opslugt af det hurtige livstempo, konstante forandringer og voksende forventninger. I bund og grund er der ingenting forkert i at føle sig bekymret. Bekymringer kan anses som et kompas i vores liv. Vejen til at finde den rigtige retning. Problemet opstår dog, når vi mister evnen til at navigere i livet pga. de konstante bekymringer. Dette resulterer i tankemylder, søvnløshed, irritabilitet. Hvis vi ikke justerer kompasset medfølger der stress, angst og depression.

Hypnose hjælper dig med at erstatte de negative tankemønstre med den positive indstilling til livets vej.

Smertelindring? Kroniske smerter.

Allerede i 1500-tallet brugte daværende medicinmænd hypnose til anæstesi til de kirurgiske indgreb. I 2020 bruges hypnose verden rundt, herunder også Danmark, til patienter med kroniske smerter (gigt, migræne), ved mindre kirurgiske indgreb og fødsler. Hypnose er velundersøgt og dokumenteret alternativ og supplering til den medicinske smertelindring.

Mental fødselsforberedelse og fødselsdepression? Kærlighedens vej.

Det er et mirakel, når der er et nyt liv på vej. Det er smukt og guddommeligt. Men graviditeten og den nærmende fødsel kan også være angstprovokerende og traumatisk. Blandet med hormoner giver det grobund til en masse negative følelser, som resulterer i skam og skyld. Sådan behøver det ikke at være. Kvinder i denne særlige livsfase står mit hjerte nært. Lad mig vise dig vejen til ”den lykkelige tid”.

Hvis du er en af de 6% af kvinder, som har udviklet postpartum depression, på dansk fødselsdepression, så oplever du nedtrykhed, irritabilitet, negativ tankegang. Dette kan påvirke din

tilknytning til babyen. Ved hjælp af hypnose kan vi løsne de traumer, som har skabt den negative fortælling. Og sammen kan vi skabe den nye positive kærlighedsfulde historie.

Et nyt liv giver en ny begyndelse!

Mental performance? Opnår dine mål.

Du er skabt til succes. Uanset hvad er du en vinder. Du er jo blevet født.

I løbet af livet glemmer vi det lidt, og nogle gange glemmer vi det helt. TJ Hypnose er for dig, der vil opnå mental balance, som skaber resultater uanset om det er på et personligt udviklings plan eller karrier optimering.

Jeg vil elske at se dig opnå dine drømme.