fbpx

Selvværd forløb

Du får et personligt skræddersyet forløb, som inkluderer 3 sessioner

Unikt forløb, som tager udgangspunkt i dine behov

Jeg vil støtte dig igennem hele forløbet

Hvad er DIN livsfortælling? Du identificerer dig selv igennem din fortælling. Lavt selvværd ses og opleves i den negative selvfortælling. Hypnose kan ændre dit syn på og antagelse om dig selv og dit liv. Via hypnose skabes der en ny positiv livsfortælling, der vil tage udgangspunkt i dine ressourcer.

 SELVVÆRD FORLØB er skabt til dig, der er oftest fokuseret på sine negative sider og identificerer sig med dem. SELVVÆRD FORLØB er også til dig, der arbejder med selvudvikling. Hypnose er det mest effektive redskab til personlig vækst.

Hvordan?

Hvis du er klar til forandring, så skal du helt sikkert på mit SELVVÆRD FORLØB. Forløbet inkluderer 3 sessioner af 90 minutter i klinikken i Randers.

Inden du vælger at invistere i dit mentale helbred, vil jeg anbefale dig at bestille en gratis før-samtale med mig i klinikken eller telefonisk. Samtalen varer ca. 20 minutter, og her kan vi lære hinanden lidt at kende. Og du kan mærke om dette er noget for dig. Her snakker vi også om, hvordan vi vil samarbejde fremover.

Pris?

Køb møbler online | Find alt til boligen på JYSK.dk

SELVVÆRD FORLØB (inkl.3 sessioner i Randers eller ONLINE) koster 2.750,- kr.

(Normal pris for 3 sessioner er 3.300,- kr. Dvs. du sparer hele 550,- kr)